Rybelsus Kopen Zonder Recept | Semaglutide Bestellen Online


Titel: Rybelsus (Semaglutide)
Pakket: 3 mg | 7 mg | 14 mg
Online-Apotheek: Kopen
Betaalmethode: VISA, MASTERCARD, BTC
Prijs: € 17.51 pr tab
+ Welkomstaanbieding voor iedereen
+ Tot 30% korting
+ Gratis Bonuspillen

Het Zorginstituut Nederland oordeelde dat de 1 maal daags orale toediening, Rybelsus®, gelijkwaardig was aan de injectie 1 keer per week
Wat is Semaglutide (Rybelsus)?

Rybelsus (Semaglutide) is een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven voor gebruik door volwassenen bij wie de controle over DM2 onbevredigend is. Het medicijn wordt gebruikt in combinatie met andere hypoglycemische geneesmiddelen, zowel als aanvulling op voorgeschreven fysieke activiteit, een dieet voorgeschreven door een arts en als monotherapie.

Semaglutide is een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van ziekten zoals obesitas, diabetes mellitus type 2. Het geneesmiddel wordt beschouwd als een agonist van de glucagon-achtige peptide-1-receptor, het is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen.

Rybelsus werd in 2012 ontwikkeld . Aanvankelijk positioneerde de fabrikant – een bedrijf uit Novo Nordisk-het als een medicijn dat is ontworpen voor de effectieve behandeling van diabetes. In 2017 bleek dat het medicijn obesitas kan behandelen.

Semaglutide werd in 2017 goedgekeurd in de VS en in 2018 in Europa. In de Russische Federatie werd het in 2019 geregistreerd onder de merknaam "Ozempic".

In 2019 werd een tabletvorm uitgebracht, die Rybelsus heette. In 2020 werd toestemming verleend voor het gebruik ervan door het Europees Agentschap. Een jaar later werd het medicijn in Nederland geregistreerd en opgenomen in de lijst van vitale geneesmiddelen in Nederland.

Structuur

1 tablet van het medicijn bevat: Semaglutide-een dosering van 3, 7, 14 mg.

Hulpelementen: povidon K90 C6H9NO, magnesiumstearaat Mg(C18H 35O2) 2, atria zout van salcaprosinezuur, microkristallijne cellulose.

Het GLP-1-analoog wordt geproduceerd door een speciale technologie die wordt verkregen buiten een levende cel van DNA en Saccharomyces cerevisiae giststam.

Werkingsmechanisme

Semaglutide kopen betekent een analoog van GLP-1 krijgen, met een homologie met menselijke 94%. Als agonist van de GLP-1-receptor bindt het zich aan GLP-1 en activeert het vervolgens.

GLP-1 is een hormoon dat hunkeren naar voedsel, regulering van de hoeveelheid glucose, de activiteit van het hart, bloedvaten beïnvloedt. Het geneesmiddel vermindert de hoeveelheid glucose als gevolg van stimulatie van de insulineproductie, onderdrukking van glucagon. Tijdens hypoglykemie verlaagt de analogie van GLP-1, zonder de afgifte van glucagon te verstoren, de afgifte van insuline.

De remedie vermindert de eetlust, vermindert hunkeren naar voedsel waarin de hoeveelheid vet hoog is.

In de loop van onderzoek hebben tabletten een gunstig effect op organische verbindingen van bloedplasma aangetoond. Er is opgemerkt dat het nemen ervan bestaande ontstekingen vermindert.

In de loop van dierstudies bleek dat het innemen van het medicijn de ontwikkeling van chronische atherosclerose vertraagt, de bestaande ontsteking vermindert die in de plaques is ontstaan.

TOEPASSING INSTRUCTIES

Rybelsus zonder recept wordt eenmaal per 24 uur oraal ingenomen, noodzakelijkerwijs op een lege maag. De tablet wordt doorgeslikt en met water weggespoeld. Kauwen en malen wordt niet aanbevolen.

De aanvangsdosis is 3 mg eenmaal per 24 uur gedurende een maand. Na 30 dagen wordt de dosis verhoogd tot 7 mg eenmaal per 24 uur. Om de glycemische controle te verbeteren, wordt deze na 30 dagen gebruik van een dosis van 7 mg verhoogd tot 14 mg eenmaal per 24 uur.

De maximale dosis is 14 mg eenmaal per 24 uur. Het nemen van 2 tabletten van 7 mg is niet onderzocht door specialisten, om deze reden wordt het niet aanbevolen.

Het gebruik met insuline, een derivaat van sulfonylureum, houdt in dat de dosis van deze geneesmiddelen wordt verlaagd.

Bij gebruik met een SGLT2-remmer, metformine, thiazolidinedion, kan het geneesmiddel in dezelfde dosering worden ingenomen.

Onafhankelijke controle van de hoeveelheid glucose in het bloed om de dosering van Rybelsus te bepalen is niet vereist.

Als u een dosis mist, is er geen noodzaak om het ook in te nemen. In dit geval moet u geld blijven ontvangen in de standaardmodus.

Het gebruik van het medicijn door tieners, kinderen jonger dan 18 jaar, is gecontra-indiceerd. Dit komt door het gebrek aan informatie over de effectiviteit en veiligheid ervan voor hen.

Het medicijn moet in de originele verpakking worden bewaard bij een temperatuur van minder dan 25 ° C, op een plaats die wordt beschermd tegen fel licht, vocht. De houdbaarheid is 30 maanden. Na de vervaldatum mag u het product niet meer gebruiken.

APPLICATIE ERVARING

Bij monotherapie bij de mens, als het dieet niet volledig onder controle is en er een gebrek aan lichaamsbeweging is, na consumptie gedurende 26 weken, worden de HbA1c-indicatoren met 0,9-1,4% minder.

Tijdens de behandeling met 14 mg tabletten neemt het lichaamsgewicht af met ongeveer 3,7 kg.

Het percentage mensen dat erin slaagde de streefwaarde van HbA1c te bereiken door het geneesmiddel in 3, 7, 14 mg te nemen, was 55%, 69%, 77%.

Tegen de achtergrond van monotherapie neemt de indicator van GPN (nuchtere plasmaglucose) in doses van 3, 7, 14 mg eenmaal daags gedurende 26 weken af met 0,9, 1,5, 1,8 mmol / l.

VOOR-EN NADELEN

Van de positieve kenmerken van het geneesmiddel , patiënten geïdentificeerd:

 • gunstige veranderingen in het algemeen welzijn;
 • de concentratie glucose in het bloed wordt gestabiliseerd;
 • plotselinge sprongen en vallen verdwijnen;
 • er is vrolijkheid, energie;
 • het gewicht neemt geleidelijk af.

Het nadeel is de hoge kosten.

Semaglutide : beoordeling

 • Alex:
  Ik heb diabetes en als gevolg daarvan obesitas. Dit medicijn helpt me. Ik slik al maanden pillen.
 • Victoria:
  het medicijn mag 9 kg afvallen. Ik nam ' s morgens pillen. Ik heb ze gekocht in plaats van Ozempic (Semaglutide), omdat de Betekenis hetzelfde is. Ik nam 2 pakjes tegelijk, Ik ben al afgevallen en ik heb de tweede nog niet eens geopend.
 • Oliver:
  De endocrinoloog raadde het Rybelsus. Ik kocht twee pakjes tegelijk en dronk twee weken. In de eerste dagen voelde ik me een beetje misselijk. Het gewicht daalde met een paar kilo. Ik was niet tevreden alleen met de kosten, anders is alles in orde.

VEILIGHEID EN EFFECTIVITEIT

De analogie van GPP-1 wordt erkend als een van de meest effectieve middelen voor gewichtsverlies bij mensen die lijden aan obesitas. Ongewenste bijwerkingen na inname worden zelden opgemerkt-voornamelijk uit het maagdarmkanaal. Andere remedies voor obesitas geven vaak sterke bijwerkingen - van verslaving tot complicaties die een operatie vereisen. Bovendien wordt de preorale remedie beschouwd als een innovatie in de behandeling van diabetes mellitus. Door het gebruik ervan kunt u de hoeveelheid suiker in het bloed verminderen, terwijl u de afgifte van insuline stimuleert en het hormoon glucagon wordt onderdrukt.

De ontvangst van het medicijn heeft geen invloed op het werk van een persoon met mechanismen, op de controle van de machine. Het gebruik ervan in combinatie met insuline, sulfonylureumderivaten moet met voorzichtigheid worden uitgevoerd. Anders zijn de pillen veilig. Voordat u het medicijn gebruikt, wordt aanbevolen om een specialist te raadplegen.